Om JB & The Hüggeli

JB & The Hüggeli startede som en trio og blev dannet på opfordring i 2015 for at spille ”Frokostblues” på Eydes Kælder i Horsens lørdag eftermiddage. Den gang under navnet Det Hyggelige Bluesband. Disse lørdage blev en succes, og det blev Det Hyggelige Blues Band også, og trioen begyndte gradvist at komme op fra kælderen til jobs på andre spillesteder med et foreløbigt prestigemæssigt klimaks i 2018, hvor trioen var på programmet ved Göteborg Bluesfestival. I efteråret 2020 blev Hanse Jensen – tenorsax og Kim Nedergaard – klaver/orgel indlemmet i bandet, og man færdiggjorde indspilningerne til debut albummet ”Thank You Blues”, som indeholder 11 originale numre i traditionel Chicago og Texas blues stil med et solidt swing. I samme ombæring tog bandet navneforandring til JB & The Hüggeli.


”Thank You Blues” kom på gaden 1/12/2020 til en lang række fine anmeldelser og airplay på blues radio shows over hele verden. Læs mere her:(klik)

Sidenhen er bandet blevet til en kvartet, da Kim Nedergaard ikke længere er med.

JB & The Hüggeli præsenterer på scenen numrene fra albummet i et mix med personlige covers af bluesstandards i samme stil