Om Bandet

Line up er Jesper Bjarnesen i front med vokal og guitar, Jais K. Eriksen på bas, og Oscar ”Big O” Eriksen på trommer, og Hanse Jensen på tenorsaxofon.

JB & The Hüggeli startede som en trio og blev dannet på opfordring i 2015 for at spille ”Frokostblues” på Eydes Kælder i Horsens lørdag eftermiddage. Den gang under navnet Det Hyggelige Bluesband. Disse lørdage blev en succes, og det blev Det Hyggelige Blues Band også, og trioen begyndte gradvist at komme op fra kælderen til jobs på andre spillesteder med et foreløbigt prestigemæssigt klimaks i 2018, hvor trioen var på programmet ved Göteborg Bluesfestival. I efteråret 2020 blev Hanse Jensen – tenorsax, indlemmet i bandet, og man færdiggjorde indspilningerne til debut albummet ”Thank You Blues”, 

som kom på gaden 1/12/2020 til en lang række fine anmeldelser og airplay på blues radio shows over hele verden.

Albummet indeholder 11 originale numre i traditionel Chicago og Texas blues stil med et solidt swing. På albummet, samt opfølgende præsentationsturné, medvirkede også Kim Nedergård på piano. Samtidigt tog bandet navneforandring til JB & The Hüggeli.

”Thank You Blues” banede vejen for flere jobs og festivaler, f. eks.Skovby Blues, Blues i Bakkerne og et support gig for Walter Trout på Fængslet i Horsens m.fl.

Bandet arbejder pt. på nyt album ”The Blues Supadupa”, hvorfra singlen ”Not From Texas” er udgivet 1/12/2023.

Bandets medlemmer har et tilsammen fuldstændigt uoverskueligt CV, og trækker på op til 50 års erfaringer i dansk jazz, rock og blues, med navne som Kims Bacon, Shotgone, Max Wolff & The Bluestones, Humble Men, Big O & The Blue Quarters, Klüvers Big Band, Bourbon Street Jazz Band, The Billyboppers, Skriver Bjarnesen Band, Tumbleweeds, Manic Blues m.fl.