JB & THE HÜGGELI på WALTHERS

Details
Date:

juni 11

Time:

20:00 - 22:00

Website:
Event Website
Venue

Walthers Musikcafé

Adelgade 125

Skanderborg, Denmark, 8660

Chicago og Texas style bluesmusik! Originalt materiale og fede covers! Check albummet “Thank You Blues”, udgivet 1/12/2020.

Jesper Bjarnesen: Sanger og guitarist fra Horsens. Har sunget og spillet the blues i 35 år, – i 80’erne i White Shirt Blues Band som var en del af det Århusianske blues-miljø i det årti. I 90’erne I Shotgun Wedding, senere Shotgone, som var et landsdækkende blues-rock band med 2 cd-udgivelser, og som også bestod af guitaristen Henrik Skriver, som Jesper Bjarnesen har fået 10’erne til at gå med i Skriver Bjarnesen Band, som i vanlig blues-rocket stil har udgivet cd’en “Nothing But Love”. Jesper Bjarnesen har også indspillet og turneret med Kluvers Big Band,- det nuværende Aarhus Jazz Orchestra. JB &The Hüggeli dyrker den mere rene Chicago og Texas blues, og præsenterer udover en markant og stærk vocal, også en erfaren guitarist med et personligt udtryk.

Bas og trommer er lagt i hænderne på henholdsvis Jais K. Eriksen og Oscar M. Eriksen. De er begge en del af Big O & The Blue Quarters. Et hot navn på den danske bluesscene, hvor Oscar M. Eriksen er i den vocale front, med en stak mundharper i baglommen, og Jais K. Eriksen lægger den solide bund på både el,- og kontrabas. Men det er en anden historie! Mød “JB & THE HÜGGELI” hvis du får chancen

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.